FRANK VERBEEK

Oprichter van Verbeek Budget Advies

Mijn naam is Frank Verbeek. Ik ben een adviseur, maar ook een onderhandelaar, een vraagbaak en een strateeg. In het verleden heb ik in de financiële dienstverlening bij verschillende banken, verzekeraars en hypotheek advies organisaties gewerkt.  In 2015 heb ik besloten om als sociaal financieel dienstverlener voor mijzelf te gaan werken. Ik ben voor mijzelf gestart omdat ik op deze manier zo persoonlijk mogelijk, dicht bij de mens zelf, mijn hulp kan aanbieden. Zo kan ik garanderen dat ik altijd volledig onafhankelijk en objectief blijf, wat in het voordeel van mijn cliënten werkt.

Momenteel werk ik ook als vrijwilliger bij de stichting IDO. Daar ben ik in aanraking gekomen met de schuldhulpverlening. Hierbij viel het mij op dat er een groot gat is bij de aanpak van schulden. Hiermee doel ik op de ontbrekende schakel, de fase waarin schuldhulpverlening nog te voorkomen is. En dat is waar ik op in wil springen. Met de diensten van Verbeek Budget Advies kan ik als Budgetcoach of met Budgetbeheer de persoonlijke begeleiding bieden waarmee grotere problemen zo snel mogelijk de kop in kunnen worden gedrukt.

Ook wil ik mensen de mogelijkheid geven om zelf beter te leren met hun geld om te gaan, om zo ook meer leuke dingen te kunnen doen. Financiën zijn een vak apart en niet iedereen is hier even goed in.

Met de juiste begeleiding en een beter inzicht is het voor iedereen mogelijk is om verantwoord met geld om te gaan.

Met mijn sterk cijfermatig inzicht en pragmatische werkwijze help ik door individueel maatwerk te leveren welke aansluit op de unieke wensen van iedere klant. Hierbij staat vertrouwen hoog in het vaandel. Ik geef pas een mening als ik alle feiten weet en volledig van uw situatie op de hoogte ben zodat deze mening volledig gefundeerd is. Uiteraard hou ik in mijn adviezen ook altijd rekening met uw mogelijkheden en wensen.