VOORKOM FINANCIËLE ZORGEN,

Met advies, beheer en administratieve ondersteuning

Een gezonde balans
tussen privé en zakelijk

Als kleine zelfstandigen heeft u veel kosten en vaak verschillende inkomstenbronnen waardoor u het overzicht over de financiële situatie kunt kwijtraken. Word u als zzp-er tegenwoordig ook steeds vaker geconfronteerd met financiële zorgen? Zorgen die de aandacht afleiden van hetgeen dat u werkelijk had willen doen: met liefde en enthousiasme uw vak uitoefenen. Verbeek Budget Advies voor zzp-ers kan een oplossing bieden in de vorm van advies, beheer en administratieve ondersteuning.

Budgetteren, het begint met een goed gesprek.

Voordat u geholpen kan worden zal er altijd eerst een eerste gesprek moeten plaats vinden. Hiervoor komt Verbeek Budget Advies bij u langs. In dit gesprek komen verschillende zaken aan bod, waarmee er een budgetplan kan worden opgesteld dat u inzicht geeft in:

 • hoe u er voor staat en welke actie ondernomen moet worden om de zakelijke begroting kloppend te krijgen
 • het op orde krijgen van uw zakelijke begroting
 • op welke mogelijke manieren u kunt besparen
 • advies hoe er het beste met schulden of betalingsachterstanden van uw klanten kan worden omgegaan
 • de mogelijkheden waarmee ik u kan ondersteunen om uw administratie eenvoudiger te maken

Gaat u na het eerste gesprek akkoord met het voorstel dan kunt gedurende het traject bij mij op het volgende rekenen:

 • Verbeek Budget Advies treedt op als uw persoonlijke vertrouwenspersoon
 • de diensten zijn individueel maatwerk
 • Verbeek Budget Advies biedt een klankbord voor uw situatie en problemen
 • Verbeek Budget Advies geeft u inzicht in de oorzaken van de problemen
 • Verbeek Budget Advies laat u praktische tips zien
 • Verbeek Budget Advies zal u motiveren om alles weer op orde te krijgen
 • waar nodig zal Verbeek Budget Advies u in aanraking brengen met aanvullende hulp
 • de dienstverlening van Verbeek Budget Advies is volkomen onafhankelijk

Extra aandacht

Voor een ZZP-er vraagt het budgetteren extra aandacht. Er is geen zekerheid van een vast salaris, werknemersverzekeringen of pensioenregeling. Alle inhoudingen op de bruto-betalingen moeten zelf gereserveerd worden. U heeft als ondernemer te maken met een privébudget én een zakelijk budget en daar moet een gezonde balans tussen komen.

Een budgetcoach biedt u als ZZP-er inzicht in uw financiële positie en geeft ondersteuning op het gebied van de financiële administratie en budgetteren. Met als doel om voldoende geld beschikbaar te hebben om uw onderneming te laten draaien, groeien en concurreren. Zodat u als zelfstandig ondernemer ook plezier houdt in het ondernemen.

Verbeek Budget Advies voor zzp-ers vergroot uw succeskansen als ondernemer, zonder op uw stoel als ondernemer te gaan zitten! Voor meer informatie over de budgetcoach, klik hier.

  Lees hier de privacyverklaring van Verbeek Budget Advies
  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van sleutel.

  Hoe lang duurt een traject?

  Hoeveel afspraken er nodig zijn, hangt af van de complexiteit van uw situatie, maar ook van de eigen inzet. Zo scheelt het wanneer de gegevens paraat liggen. Welke gegevens klaar moet liggen, wordt van tevoren doorgegeven. Het inzichtelijk maken van het budget en het opstellen van een nieuwe begroting kunnen in de eerste afspraak klaar zijn. Zelfs een enkele afspraak kan daarom enorm veel opleveren.

  Wat zijn de kosten?

  Een eerste gesprek is uiteraard kosteloos. Tijdens dit gesprek zullen behalve de mogelijkheden ook de tarieven besproken worden.

  Budget Advies voor zzp-ers helpt u graag om weer zorgeloos uw boekhouding op orde te hebben zodat u met uw inkomen goed uit komt.